Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuchukas Pumitas de la UDIN
Julio 3 Tactiek Hermanos Grimm
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 33.8
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Klungelig pakt Monsalve de bal. Varela is nu in balbezit. Monsalve begaat een overtreding. Monsalve krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Antunez onderschept slim de pass. Hontong is nu in balbezit. Hontong probeert naar een medespeler te passen. Soresina is nu in balbezit. Soresina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alhaus geeft een lange en hoge pass. Soresina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korzeniewski. Korzeniewski krijgt een gele kaart. Soresina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cienfuegos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Chmieliński de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Olaya is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmieliński. Monsalve is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hontong wilt de vrije trap nemen. Drużkowski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hontong zal de hoekschop nemen. Soresina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 39%, Pumitas de la UDIN 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cuchukas - Pumitas de la UDIN 0:0

48e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Hontong geeft een lange en hoge pass. Soresina rent richting de bal. Soresina schiet op doel. Drużkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuchukas - Pumitas de la UDIN 1:0

53e minuut.
Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Soresina is nu in balbezit. Gazivoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gazivoda krijgt een gele kaart. Soresina raakt geblesseerd tijdens het duel. Soresina neemt de penalty, wat een uithaal! Drużkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela met een sublieme pass. Bécquet is nu in balbezit. Bécquet geeft een hoge lob. Saldarriaga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cuchukas - Pumitas de la UDIN 1:1

62e minuut.
Hontong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hontong passt de bal met de wreef. Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Soresina rent richting de bal. Soresina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuchukas 37%, Pumitas de la UDIN 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cuchukas - Pumitas de la UDIN 1:1