Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Los Pepes F.C
Att 2.1 Tactiek attttttttttt
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 53.1
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán geeft een hoge lob. Kurtyka kopt de bal weg. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bădescu geeft een lange en hoge pass. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal met de wreef. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka haalt uit met een fantastische trap. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kurtyka met een snelle inworp. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal met de wreef. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ercin probeert naar een medespeler te passen. Kurtyka is nu in balbezit. Triviño rent richting de bal. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Los Pepes F.C 1:0

28e minuut.
Izanyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Roth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghassyan geeft de bal voor. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dal Porto onderschept slim de pass. Dal Porto geeft een lange en hoge pass. Roldán kan de bal niet met de borst controleren. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ullmann probeert naar een medespeler te passen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een hoge lob. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Los Pepes F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 45%, Los Pepes F.C 55%.
Fazerg Sports - Los Pepes F.C 2:0

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bătrânu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ivashenka kopt de bal weg. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ercin krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Dal Porto met een sublieme pass. Roth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybka is nu in balbezit. Rybka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Los Pepes F.C 2:1

60e minuut.
Barbosa passt de bal in één keer door. Teletubiański is nu in balbezit. Triviño maakt een afschuwelijke overtreding. Triviño krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivashenka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feger bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño draait met de bal, schiet en ... Moreno bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Ullmann onderschept slim de pass. Ullmann geeft een hoge lob. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ćuk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buitenspel voor Yabancı. Goede buitenspelval van de verdediging. Rymaszewski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański geeft een hoge lob. Pasquini kopt de bal weg. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı schiet op doel. Shin-Wa bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercin is nu in balbezit. Ercin passt de bal zonder na te denken. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk haalt uit met een fantastische trap. Moreno bokst de bal weg. Izanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ćuk rent richting de bal. Ćuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 62%, Los Pepes F.C 38%.
Fazerg Sports - Los Pepes F.C 2:1