Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faidubre FC Dawidhs Heimirichs
352 Tactiek 6??
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 28.1
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Robayo heeft problemen om de bal te vangen. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo verovert de bal door een tackle van achteren. Robayo schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faidubre FC - Dawidhs Heimirichs 0:1

17e minuut.
Espinel is nu in balbezit. Robayo onderschept slim de pass. Robayo probeert naar een medespeler te passen. Calle is nu in balbezit. Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Esguerra heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Robayo is nu in balbezit. Robayo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Calle is nu in balbezit. Robayo rent richting de bal. Pimiento is nu in balbezit. Robayo onderschept slim de pass. Robayo met een sublieme pass. Contreras bokst de bal weg. Klungelig pakt Calle de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faidubre FC - Dawidhs Heimirichs 0:2

41e minuut.
Robayo onderschept slim de pass. Usme rent richting de bal. Robayo onderschept slim de pass. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 71%, Dawidhs Heimirichs 29%.
Faidubre FC - Dawidhs Heimirichs 0:2

46e minuut.
Córdoba komt het veld opgelopen. Hoyos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Calle rent richting de bal. Calle passt de bal zonder na te denken. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Córdoba verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba geeft een lange en hoge pass. Robayo kopt de bal weg. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roa rent richting de bal. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán rent richting de bal. Gaitán passt de bal zonder na te denken. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ... Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robayo is nu in balbezit. Robayo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. Gaitán geeft een hoge lob. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faidubre FC 67%, Dawidhs Heimirichs 33%.
Faidubre FC - Dawidhs Heimirichs 0:2