Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarcos F.C. Atletico Nacionall
433 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:1

18e minuut.
Franco rent richting de bal. Natouri is nu in balbezit. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:2

29e minuut.
Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. de la Pava passt de bal in één keer door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:3

35e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros is nu in balbezit. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfonso. Riveros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riveros wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri met een sublieme pass. Nariño rent richting de bal. Nariño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 39%, Atletico Nacionall 61%.
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:3

60e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Riveros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:4

80e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. Zuluaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarcos F.C. 51%, Atletico Nacionall 49%.
Sarcos F.C. - Atletico Nacionall 0:4