Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevos talentos dsd PAPOMAN
Attack Tactiek 3 - 6 - 1
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Bayle geeft een lange en hoge pass. Fluch kopt de bal weg. Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz is nu in balbezit. Campaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zamudio speelt de bal door. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Foronda rent richting de bal. Foronda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Losada geeft een hoge lob. Inworp. Fluch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campaz rent richting de bal. Campaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Losada is nu in balbezit. Losada passt de bal zonder na te denken. Daar is Fluch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campaz rent richting de bal. Campaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Losada is nu in balbezit. Campaz onderschept slim de pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaz onderschept slim de pass. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevos talentos dsd - PAPOMAN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevos talentos dsd 71%, PAPOMAN 29%.
Nuevos talentos dsd - PAPOMAN 0:1

59e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Losada geeft de bal voor. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. Rubinstein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluch verovert de bal door een tackle van achteren. Fluch met een sublieme pass. Campaz is nu in balbezit. Campaz haalt uit met een fantastische trap. Zuluaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ansolini passt de bal zonder na te denken. Daar is Campaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbeláez rent richting de bal. Campaz verovert de bal door een tackle van achteren. Campaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Noguera passt de bal in één keer door. Fluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fluch passt de bal in één keer door. Campaz rent richting de bal. Campaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevos talentos dsd 62%, PAPOMAN 38%.
Nuevos talentos dsd - PAPOMAN 0:1