Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BucaraManchester club deportivo felinos
normy Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Rentería onderschept slim de pass. Rentería probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Bollermann rent richting de bal. Bollermann schiet op doel. Agudelo bokst de bal weg.

8e minuut.
Balanta onderschept slim de pass. Vitray verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray passt de bal zonder na te denken. Rusu rent richting de bal. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta met een sublieme pass. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollermann verovert de bal door een tackle van achteren. Bollermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bollermann passt de bal in één keer door. Mosquera rent richting de bal. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Agudelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 1:0

22e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Bollermann is nu in balbezit. Rentería rent richting de bal. Bollermann verovert de bal door een tackle van achteren. Bollermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rusu rent richting de bal. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 2:0

31e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Vitray speelt de bal door. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pineda neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler verovert de bal door een tackle van achteren. Stuttler met een sublieme pass. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray geeft een lange en hoge pass. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mariño geeft de bal voor. Montañez met een sublieme pass. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zea onderschept slim de pass. Zea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 33%, club deportivo felinos 67%.
BucaraManchester - club deportivo felinos 2:0

47e minuut.
Mariño geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler onderschept slim de pass. Bollermann is nu in balbezit. Bollermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Agudelo trapt de bal weg van het doel. Rivas kopt de bal weg. Daar is Mariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stuttler met een snelle inworp. Vitray is nu in balbezit. Vitray geeft de bal voor. Rusu heeft problemen om de bal te vangen. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rentería rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een lange en hoge pass. Stuttler rent richting de bal. Stuttler geeft een lange en hoge pass. Rusu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Balanta onderschept slim de pass. Balanta geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stuttler met de inworp. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 3:0

76e minuut.
Balanta is nu in balbezit. Balanta speelt de bal door. Rentería rent richting de bal. Rusu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BucaraManchester - club deportivo felinos 4:0

82e minuut.
Vitray passt de bal in één keer door. Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal met de wreef. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BucaraManchester 25%, club deportivo felinos 75%.
BucaraManchester - club deportivo felinos 4:0