Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real_Cartagena San Deibys FPC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.8
hopeless Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Taborda kopt de bal weg. Galvis is nu in balbezit. Galvis passt de bal zonder na te denken. Sequeda rent richting de bal. Sequeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Rico is nu in balbezit. Piñeros rent richting de bal. Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis passt de bal in één keer door. Rico geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taborda passt de bal met de wreef. Mutis rent richting de bal. Mutis passt de bal met de wreef. Galvis rent richting de bal. Galvis haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas geeft de bal voor. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real_Cartagena - San Deibys FPC 0:1

29e minuut.
Galvis rent richting de bal. Galvis geeft een hoge lob. Garzón rent richting de bal. Sequeda onderschept slim de pass. Sequeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real_Cartagena 52%, San Deibys FPC 48%.
Real_Cartagena - San Deibys FPC 0:1

55e minuut.
Holmes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado is nu in balbezit. Taborda begaat een overtreding. Taborda krijgt een gele kaart. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Holmes komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Garzón geeft een lange en hoge pass. Samper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garzón de bal. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Sequeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Numpaque. Numpaque krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Johnson trapt de bal weg van het doel. Taborda kopt de bal weg. Galvis is nu in balbezit. Galvis draait met de bal, schiet en ... Johnson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real_Cartagena - San Deibys FPC 1:1

73e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico rent richting de bal. Rico geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real_Cartagena 34%, San Deibys FPC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real_Cartagena - San Deibys FPC 1:1