Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucursal Zulia F.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ortegón trapt de bal weg. Méndez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Asprilla de bal onder controle te krijgen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucursal - Zulia F.c 0:1

12e minuut.
Inworp. Sanpedro met de inworp. Durden probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Lozada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soler zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucursal - Zulia F.c 0:2

16e minuut.
Robles rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Meza begaat een overtreding. Meza krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla geeft de bal voor. Gacha probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucursal - Zulia F.c 1:2

19e minuut.
Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cardona Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden probeert naar een medespeler te passen. Bolívar rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Lozada trapt de bal weg. Cardona Arias heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Asprilla geeft een hoge lob. Cardona Arias kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Gacha is nu in balbezit. Gacha draait met de bal, schiet en ... Loaiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Soler kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaramillo de bal. Méndez rent richting de bal. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucursal 51%, Zulia F.c 49%.
Sucursal - Zulia F.c 1:2

60e minuut.
Méndez rent richting de bal. Meza is nu in balbezit. Durden verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Soler rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Méndez rent richting de bal. Méndez speelt de bal door. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Meza heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar speelt de bal door. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Laguna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calvo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucursal 62%, Zulia F.c 38%.
Sucursal - Zulia F.c 1:2