Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dulwich Hamlet FC Amantes al futbol
532 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanabria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rentería legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Samudio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 1:0

14e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Roa rent richting de bal. Roa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Buriticá kopt de bal weg. Pupo is nu in balbezit. Hermosa onderschept slim de pass. Hermosa passt de bal zonder na te denken. Llanos is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Buriticá verovert de bal door een tackle van achteren. Buriticá passt de bal zonder na te denken. Daar is Roa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Páez de bal. Hermosa is nu in balbezit. Hermosa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roa de bal. Roa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hermosa verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosa probeert naar een medespeler te passen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos draait met de bal, schiet en ... Rolón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 1:1

27e minuut.
Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Roa rent richting de bal. Arroyave tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arroyave krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Páez met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santoyo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos onderschept slim de pass. Hermosa rent richting de bal. Hermosa haalt uit met een fantastische trap. Rolón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 1:2

42e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Rendón onderschept slim de pass. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 1:3

45e minuut.
Gil met een snelle inworp. Sanabria rent richting de bal. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Matallana is nu in balbezit. Matallana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 55%, Amantes al futbol 45%.
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 2:3

89e minuut.
Llanos rent richting de bal. Cañón verovert de bal door een tackle van achteren. Cañón geeft een lange en hoge pass. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dulwich Hamlet FC 44%, Amantes al futbol 56%.
Dulwich Hamlet FC - Amantes al futbol 2:3