Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Fierro City R. DE MADRID
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Valencia speelt de bal door. Román is nu in balbezit. Tascón onderschept slim de pass. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel. Vizcaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Sierra is nu in balbezit. Sierra met een sublieme pass. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Inworp. Carpintero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cano is nu in balbezit. Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Román heeft problemen om de bal te vangen. Sierra rent richting de bal. Sierra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 45%, R. DE MADRID 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Fierro City - R. DE MADRID 0:0

65e minuut.
Cardozo geeft de bal voor. Pachón kopt de bal weg. Daar is Quiroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plazas haalt uit met een fantastische trap. Vizcaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sierra is nu in balbezit. Román is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Junco ... Strafschop! Junco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Román is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sierra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sierra is nu in balbezit. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra rent richting de bal. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vizcaya trapt de bal weg. Pachón kopt de bal weg. Daza heeft problemen om de bal te vangen. Jaimes rent richting de bal. Jaimes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Plazas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Fierro City 52%, R. DE MADRID 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Fierro City - R. DE MADRID 0:0