Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburón FC M tiburones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murcia de bal. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Murcia geeft de bal voor. Inworp. Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes begaat een overtreding. Moncada wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moncada kan niet meer verder spelen. Muñoz komt het veld opgelopen. Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arrieta is nu in balbezit. Monsalve met een sublieme pass. Robayo is nu in balbezit. Robayo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburón FC - M tiburones 1:0

31e minuut.
Robayo heeft problemen om de bal te vangen. Robayo geeft de bal voor. Arrieta kopt de bal weg. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Jerez rent richting de bal. Jerez passt de bal zonder na te denken. Robayo is nu in balbezit. Robayo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morantes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburón FC - M tiburones 2:0

36e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Robayo is nu in balbezit. Robayo probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburón FC 35%, M tiburones 65%.
Tiburón FC - M tiburones 2:0

59e minuut.
Urbano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. Florián kan de bal niet met de borst controleren. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mantilla kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Robayo de bal onder controle te krijgen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo rent richting de bal. Robayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Florián geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solano met een snelle inworp. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft de bal voor. Paal! Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburón FC - M tiburones 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburón FC 42%, M tiburones 58%.
Tiburón FC - M tiburones 2:1