Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Salvajes Mafia Utd.
ruuuu Tactiek 352
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Profiş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roundabout de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardozo. Cardozo krijgt een gele kaart. Roundabout raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ngọc Anh krijgt zijn hoofd ertegen. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 1:0

7e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Sponga geeft de bal voor. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 2:0

8e minuut.
Ngọc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo is nu in balbezit. Ngọc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Cimermanas is nu in balbezit. Cimermanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 3:0

20e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal zonder na te denken. Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bogacki probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roundabout is nu in balbezit. Roundabout draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimermanas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Acero geeft de bal voor. Cimermanas rent richting de bal. Cimermanas met een sublieme pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Sponga verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga geeft een hoge lob. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Cimermanas is nu in balbezit. Cimermanas passt de bal zonder na te denken. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 4:0

40e minuut.
Acero probeert de bal met de borst te controleren. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero begaat een overtreding. Cimermanas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sponga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Juvakka is nu in balbezit. Juvakka geeft een lange en hoge pass. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 35%, Mafia Utd. 65%.
Osos Salvajes - Mafia Utd. 5:0

48e minuut.
Ricaurte trapt de bal weg. Cimermanas kopt de bal weg. Espinosa kan de bal niet met de borst controleren. Roundabout is nu in balbezit. Roundabout haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogacki zal de hoekschop nemen. Villa controleert de bal met de borst. Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ngọc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo rent richting de bal. Ngọc Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Anh schiet op doel. Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cimermanas rent richting de bal. Cimermanas met een sublieme pass. Klungelig pakt Ngọc Anh de bal. Ngọc Anh schiet op doel. Ricaurte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 6:0

63e minuut.
Páez rent richting de bal. Cimermanas onderschept slim de pass. Cimermanas met een sublieme pass. Ngọc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap. Ricaurte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 7:0

65e minuut.
Roundabout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki met een sublieme pass. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh schiet op doel. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Villa kopt de bal weg. Caicedo met een sublieme pass. Cardozo is nu in balbezit. Roundabout verovert de bal door een tackle van achteren. Roundabout haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Klungelig pakt Cimermanas de bal. Sponga met een sublieme pass. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 8:0

72e minuut.
Sponga is nu in balbezit. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga probeert naar een medespeler te passen. Roundabout rent richting de bal. Roundabout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sponga speelt de bal door. Klungelig pakt Villa de bal. Roundabout bereikt de bal nog maar net als eerste. Roundabout draait met de bal, schiet en ... Ricaurte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Salvajes - Mafia Utd. 9:0

84e minuut.
Klungelig pakt Bravo de bal. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki passt de bal met de wreef. Cimermanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimermanas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Villa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sponga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cimermanas is nu in balbezit. Cimermanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Salvajes 21%, Mafia Utd. 79%.
Osos Salvajes - Mafia Utd. 9:0