Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL BLACKS F.C. JAVH FC
FA. Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 17.8
formidable Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Perugini onderschept slim de pass. Perugini speelt de bal door. Szymczorek heeft problemen om de bal te vangen. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burbano bokst de bal weg. Gamboa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 1:0

4e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 2:0

7e minuut.
Muñoz met een snelle inworp. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker onderschept slim de pass. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap. Burbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 3:0

9e minuut.
Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szymczorek de bal. Szymczorek passt de bal met de wreef. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Opdenacker is nu in balbezit. Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal zonder na te denken. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 4:0

17e minuut.
Inworp. Szymczorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 5:0

20e minuut.
Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos met een sublieme pass. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 6:0

20e minuut.
Perugini met een sublieme pass. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker passt de bal zonder na te denken. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos passt de bal in één keer door. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 7:0

25e minuut.
Daar is Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini met een sublieme pass. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gamboa de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Barrientos passt de bal in één keer door. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 8:0

29e minuut.
Opdenacker rent richting de bal. Muñoz met een sublieme pass. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 9:0

30e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft de bal voor. Barrientos kopt de bal weg. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Santanilla rent richting de bal. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blanco rent richting de bal. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczorek passt de bal met de wreef. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orozco de bal. Orozco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez met een sublieme pass. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker onderschept slim de pass. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Opdenacker is nu in balbezit. Inworp. Opdenacker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perugini is nu in balbezit. Perugini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 13%, JAVH FC 87%.
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 9:0

47e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Orozco speelt de bal door. Esquivel rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jan speelt de bal door. Szymczorek is nu in balbezit. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano bokst de bal weg.

51e minuut.
Burbano met een harde bal richting middenveld. Martín kopt de bal weg. Esquivel is nu in balbezit. Perugini onderschept slim de pass. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 10:0

55e minuut.
Klungelig pakt Orozco de bal. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szymczorek is nu in balbezit. Blanco begaat een overtreding. Szymczorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymczorek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Opdenacker met de inworp. Klungelig pakt Perugini de bal. Perugini passt de bal zonder na te denken. Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczorek draait met de bal, schiet en ... Burbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 11:0

62e minuut.
Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 12:0

66e minuut.
Gamboa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opdenacker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perugini controleert de bal met de borst. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Burbano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 13:0

69e minuut.
Mutis passt de bal in één keer door. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker passt de bal zonder na te denken. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamboa probeert de bal aan de voet te houden. Perugini is nu in balbezit. Perugini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 14:0

77e minuut.
Camus probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Opdenacker neemt de hoekschop. Szymczorek is nu in balbezit. Szymczorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szymczorek rent richting de bal. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal in één keer door. Szymczorek rent richting de bal. Szymczorek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burbano trapt de bal weg. Orozco kopt de bal weg. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini schiet op doel. Burbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Burbano trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Orozco de bal. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... Burbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 15:0

87e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Szymczorek is nu in balbezit. Blanco begaat een overtreding. Szymczorek raakt geblesseerd tijdens het duel. Szymczorek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Gamboa trapt de bal weg van het doel. Méndez kopt de bal weg. Perugini is nu in balbezit. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL BLACKS F.C. 16%, JAVH FC 84%.
ALL BLACKS F.C. - JAVH FC 15:0