Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 de agosto Quillam1
451 Tactiek 433
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ryszka geeft de bal voor. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák schiet op doel. Algarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 1:0

6e minuut.
Adamčák heeft problemen om de bal te vangen. Adamčák passt de bal zonder na te denken. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák is nu in balbezit. Adamčák haalt uit met een fantastische trap. Algarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 2:0

17e minuut.
Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka haalt uit met een fantastische trap. Algarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Algarra probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse kopt de bal weg. Daar is Adamčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamčák draait met de bal, schiet en ... Algarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 3:0

20e minuut.
Segura kopt de bal weg. Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan speelt de bal door. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka draait met de bal, schiet en ... Algarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Adamčák passt de bal met de wreef. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka passt de bal zonder na te denken. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 4:0

33e minuut.
Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka met een sublieme pass. Mkchyan geeft een hoge lob. Adamčák rent richting de bal. Adamčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 5:0

38e minuut.
Adamčák heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka passt de bal in één keer door. Adamčák is nu in balbezit. Adamčák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Danchev geeft een hoge lob. Piedra kopt de bal weg. Delflaesse met een sublieme pass. Adamčák rent richting de bal. Adamčák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 18%, Quillam1 82%.
7 de agosto - Quillam1 5:0

47e minuut.
Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse passt de bal met de wreef. Adamčák rent richting de bal. Adamčák haalt uit met een fantastische trap. Algarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Adamčák heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka rent richting de bal. Adamčák rent richting de bal. Adamčák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Ryszka rent richting de bal. Ryszka draait met de bal, schiet en ... Algarra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 6:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daza met een snelle inworp. Ayala geeft een lange en hoge pass. Adamčák maakt een snoekduik en kopt de bal. Algarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Algarra met een harde bal richting middenveld. Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angarita probeert naar een medespeler te passen. Segura rent richting de bal. Segura geeft de bal voor. Hrubesch bokst de bal weg.

66e minuut.
Hrubesch probeert naar een medespeler te passen. Delflaesse kopt de bal weg. Algarra kan de bal niet met de borst controleren. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryszka rent richting de bal. Ryszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ryszka onderschept slim de pass. Ryszka speelt de bal door. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák draait met de bal, schiet en ... Algarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 de agosto - Quillam1 7:0

81e minuut.
Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Delflaesse rent richting de bal. Delflaesse passt de bal met de wreef. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Adamčák is nu in balbezit. Adamčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Delflaesse met een sublieme pass. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaitán met een snelle inworp. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanta onderschept slim de pass. Balanta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 de agosto 22%, Quillam1 78%.
7 de agosto - Quillam1 7:0