Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arva FC Pipolugo
ARVA Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 26.4
very good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Maniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pescador is nu in balbezit. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 1:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Weissman de bal onder controle te krijgen. Barazite bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite speelt de bal door. Wuciński rent richting de bal. Wuciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cassaretto rent richting de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal zonder na te denken. Pescador is nu in balbezit. Pescador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kozubek rent richting de bal. Kozubek probeert naar een medespeler te passen. Barazite met een sublieme pass. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 2:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Maniewski de bal onder controle te krijgen. Barazite bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite passt de bal zonder na te denken. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 3:0

18e minuut.
Guevara rent richting de bal. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere met een sublieme pass. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta geeft een lange en hoge pass. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Wuciński rent richting de bal. Wuciński passt de bal zonder na te denken. Pescador rent richting de bal. Pescador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 4:0

33e minuut.
Pescador is nu in balbezit. Pescador probeert naar een medespeler te passen. Wuciński rent richting de bal. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 5:0

35e minuut.
Vellido heeft problemen om de bal te vangen. Cépeda is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta geeft de bal voor. Wuciński krijgt zijn hoofd ertegen. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pescador passt de bal met de wreef. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irivarren. Irivarren krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda passt de bal zonder na te denken. Wuciński rent richting de bal. Pescador rent richting de bal. Pescador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stere rent richting de bal. Stere met een sublieme pass. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ... Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 6:0

44e minuut.
Weissman heeft problemen om de bal te vangen. Weissman met een sublieme pass. Klungelig pakt Cépeda de bal. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 30%, Pipolugo 70%.
Arva FC - Pipolugo 6:0

49e minuut.
Barazite passt de bal in één keer door. Daar is Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo speelt de bal door. Pescador rent richting de bal. Pescador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 7:0

51e minuut.
Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal zonder na te denken. Wuciński rent richting de bal. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Maniewski probeert naar een medespeler te passen. Barazite is nu in balbezit. Barazite passt de bal in één keer door. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Słomczyński komt het veld opgelopen. Mendizábal komt het veld opgelopen. Stange komt het veld opgelopen. Irazoki komt het veld opgelopen. Kciuk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barzola zal de hoekschop nemen. Stange kan de bal niet met de borst controleren. Barrionuevo rent richting de bal. Barrionuevo draait met de bal, schiet en ... Kciuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mendizábal passt de bal in één keer door. Irazoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Irivarren begaat een overtreding. Irivarren krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Inworp. Guevara met een snelle inworp. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński schiet op doel. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 8:0

75e minuut.
Doeltrap. Machado met een harde bal richting middenveld. Mendizábal kopt de bal weg. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arva FC - Pipolugo 9:0

78e minuut.
Vellido speelt de bal door. Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek met een sublieme pass. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Maniewski rent richting de bal. Maniewski probeert naar een medespeler te passen. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arva FC 37%, Pipolugo 63%.
Arva FC - Pipolugo 9:0