Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Galacticos del Polo Norte salchipapa13
343 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 20
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Lisbie passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Lisbie rent richting de bal. Lisbie geeft de bal voor. Quesada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 1:0

15e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Ugarte heeft problemen om de bal te vangen. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Indacochea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 1:1

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velazco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 2:1

20e minuut.
Opriţa rent richting de bal. Opriţa passt de bal in één keer door. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Reyes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 3:1

22e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Quesada is nu in balbezit. Piedra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quesada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opriţa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 4:1

31e minuut.
Páez is nu in balbezit. Velazco is nu in balbezit. Páez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Páez krijgt een gele kaart. Figueroa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ballester komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Lisbie onderschept slim de pass. Daar is Lisbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie geeft een lange en hoge pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lisbie met een sublieme pass. Klungelig pakt Opriţa de bal. Chocano rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Daar is Rivasplata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie passt de bal met de wreef. Daar is Opriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos del Polo Norte 49%, salchipapa13 51%.
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 5:1

54e minuut.
Ballester bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballester geeft de bal voor. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie geeft een lange en hoge pass. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 6:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velazco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisbie is nu in balbezit. Quesada is nu in balbezit. Lisbie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ballester kopt de bal weg. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 7:1

69e minuut.
Klungelig pakt Chocano de bal. Opriţa rent richting de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 8:1

70e minuut.
Vavra passt de bal met de wreef. Lisbie is nu in balbezit. Bauer rent richting de bal. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vavra is nu in balbezit. Vavra passt de bal in één keer door. Chocano rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Galacticos del Polo Norte 27%, salchipapa13 73%.
Los Galacticos del Polo Norte - salchipapa13 8:1