Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonliber Green Parks
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Huertas is nu in balbezit. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle geeft een lange en hoge pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal met de wreef. Zulueta probeert naar een medespeler te passen. Huertas is nu in balbezit. Huertas schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Huertas onderschept slim de pass. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal in één keer door. Huertas is nu in balbezit. Huertas schiet op doel. Velásquez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Irivarren verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata met een sublieme pass. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas onderschept slim de pass. Huertas draait met de bal, schiet en ... Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Durán kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrón de bal. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irivarren onderschept slim de pass. Pereira onderschept slim de pass. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonliber - Green Parks 0:1

42e minuut.
García speelt de bal door. Zulueta rent richting de bal. Velásquez begaat een overtreding. Zulueta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zulueta kan niet meer verder spelen. Chang komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Irivarren rent richting de bal. Zapata rent richting de bal. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bonliber - Green Parks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonliber 52%, Green Parks 48%.
Bonliber - Green Parks 0:2

71e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Carrillo de bal onder controle te krijgen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irivarren rent richting de bal. Irivarren geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonliber 42%, Green Parks 58%.
Bonliber - Green Parks 0:2