Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salchipapa13 Green Parks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Indacochea met een sublieme pass. Zevallos met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Arbulú is nu in balbezit. Arbulú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Green Parks 1:0

2e minuut.
Coria geeft de bal voor. Inworp. Zevallos met een snelle inworp. Arbulú rent richting de bal. Arbulú geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Arbulú geeft de bal voor. Vallesteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández kopt de bal weg. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda met een sublieme pass. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Camacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Green Parks 2:0

14e minuut.
Alzamora heeft problemen om de bal te vangen. Alzamora passt de bal in één keer door. Zapata is nu in balbezit. Indacochea onderschept slim de pass. Indacochea draait met de bal, schiet en ... Camacho bokst de bal weg. Klungelig pakt Coria de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Green Parks 3:0

21e minuut.
Chocano speelt de bal door. Arbulú is nu in balbezit. Arbulú met een sublieme pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Green Parks 4:0

26e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora speelt de bal door. Huertas is nu in balbezit. Huertas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zapata speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira met een sublieme pass. Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huertas draait met de bal, schiet en ... Reyes bokst de bal weg. Huertas rent richting de bal. Huertas draait met de bal, schiet en ... Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
salchipapa13 - Green Parks 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 48%, Green Parks 52%.
salchipapa13 - Green Parks 4:1

50e minuut.
Durán rent richting de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández krijgt een gele kaart.

51e minuut.
del Bosque geeft een hoge lob. Piedra probeert de bal aan de voet te houden. Pereira speelt de bal door. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Huertas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández. Huertas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zapata met een snel genomen vrije trap. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora geeft een hoge lob. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Indacochea kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Piedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piedra krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zapata schiet op doel. Reyes speelt de bal door. Arbulú heeft problemen om de bal te vangen. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salchipapa13 63%, Green Parks 37%.
salchipapa13 - Green Parks 4:1