Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima Los Galacticos del Polo Norte
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 28.4
weak Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Arriola met een snelle inworp. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio geeft een hoge lob. Montalván probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zúńiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:0

9e minuut.
Opriţa passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola geeft de bal voor. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:1

10e minuut.
Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie passt de bal in één keer door. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Traverso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:2

15e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco probeert naar een medespeler te passen. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rivarola geeft een hoge lob. Lisbie krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Vellido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lisbie onderschept slim de pass. Lisbie passt de bal met de wreef. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Figueroa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Rubio rent richting de bal. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa speelt de bal door. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie draait met de bal, schiet en ... Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Zúńiga rent richting de bal. Cabrejos onderschept slim de pass. Cabrejos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap. Montalván kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima 53%, Los Galacticos del Polo Norte 47%.
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:2

49e minuut.
Velazco kopt de bal weg. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie schiet op doel. Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Montalván werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Cabrejos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Valdez de bal onder controle te krijgen. Ballester bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Traverso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazzini passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Arriola maakt een afschuwelijke overtreding. Arriola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rivarola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Opriţa passt de bal zonder na te denken. Velazco is nu in balbezit. Velazco passt de bal in één keer door. Lisbie rent richting de bal. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Traverso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Lisbie rent richting de bal. Lisbie draait met de bal, schiet en ... Traverso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:3

70e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Velazco verovert de bal door een tackle van achteren. Velazco met een sublieme pass. Cabrejos is nu in balbezit. Cabrejos haalt uit met een fantastische trap. Montalván verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vavra geeft de bal voor. Opriţa rent richting de bal. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisbie de bal. Lisbie passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lisbie probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola geeft een lange en hoge pass. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima 59%, Los Galacticos del Polo Norte 41%.
Inter Lima - Los Galacticos del Polo Norte 1:3