Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORT MIRAFLORES FC Elba zurita
SLEYGO Tactiek aura pz
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten formidable
solid Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Falchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal onderschept slim de pass. Torri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Viana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

3e minuut.
Otsason rent richting de bal. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal zonder na te denken. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Fokken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Falchetto met een sublieme pass. Bankert geeft een lange en hoge pass. Burgos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Torri is nu in balbezit. Torri probeert naar een medespeler te passen. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Torri kopt de bal weg. Larqué rent richting de bal. Larqué passt de bal in één keer door. Otsason rent richting de bal. Otsason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:1

15e minuut.
Bankert passt de bal met de wreef. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal zonder na te denken. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué draait met de bal, schiet en ... Fokken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Królikowski rent richting de bal. Królikowski passt de bal met de wreef. Daar is Torri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torri geeft een lange en hoge pass. Otsason maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fokken niet meer kan verder spelen. Eres komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Bankert geeft een hoge lob. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason is nu in balbezit. Larqué rent richting de bal. Larqué schiet op doel. Eres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:2

22e minuut.
Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusek rent richting de bal. Kusek geeft een hoge lob. Natal rent richting de bal. Natal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Malbaša kopt de bal weg. Daar is Bankert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankert geeft een hoge lob. Otsason bereikt de bal nog maar net als eerste. Otsason schiet op doel. Eres bokst de bal weg.

34e minuut.
Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri passt de bal in één keer door. Bankert geeft een lange en hoge pass. Otsason is nu in balbezit. Otsason schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi geeft de bal voor. Otsason rent richting de bal. Otsason schiet op doel. Eres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORT MIRAFLORES FC 63%, Elba zurita 37%.
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:3

47e minuut.
Mereuţă passt de bal in één keer door. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué geeft een hoge lob. Otsason springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Rissi probeert naar een medespeler te passen. Bacceliere geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malbaša de bal. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Torri kopt de bal weg. Bankert rent richting de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Burgos geeft een lange en hoge pass. Bacceliere is nu in balbezit. Bacceliere geeft de bal voor. Otsason is nu in balbezit. Otsason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Malbaša is nu in balbezit. Otsason onderschept slim de pass. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué draait met de bal, schiet en ... Eres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:4

55e minuut.
Torri heeft problemen om de bal te vangen. Królikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rissi. Królikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kusek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rissi kopt de bal weg. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal zonder na te denken. Otsason rent richting de bal. Otsason haalt uit met een fantastische trap. Eres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bankert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Otsason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Królikowski controleert de bal met de borst. Bacceliere geeft een hoge lob. Mastrandrea heeft problemen om de bal te vangen. Larqué is nu in balbezit. Larqué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Torri geeft de bal voor. Roszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Larqué rent richting de bal. Larqué schiet op doel. Eres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mastrandrea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mereuţă met een snelle inworp. Larqué rent richting de bal. Larqué geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:5

84e minuut.
Torri met een sublieme pass. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere geeft de bal voor. Otsason heeft problemen om de bal te vangen. Otsason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Otsason passt de bal met de wreef. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué onderschept slim de pass. Larqué schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORT MIRAFLORES FC 67%, Elba zurita 33%.
SPORT MIRAFLORES FC - Elba zurita 0:5