Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lima FC FC MJC
433 Principal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sánchez Concha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón speelt de bal door. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Louboutin rent richting de bal. Barrón rent richting de bal. Barrón passt de bal zonder na te denken. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu draait met de bal, schiet en ... Tenorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clondescu rent richting de bal. Clondescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - FC MJC 1:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regente met een harde bal richting middenveld. Louboutin kopt de bal weg. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - FC MJC 2:0

26e minuut.
Rivera probeert naar een medespeler te passen. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clondescu de bal. Clondescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Obando is nu in balbezit. Obando passt de bal in één keer door. Łobodziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cotrina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grgona met de inworp. Clondescu rent richting de bal. Clondescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintela met een sublieme pass. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 30%, FC MJC 70%.
Inter Lima FC - FC MJC 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Barrón verovert de bal door een tackle van achteren. Barrón speelt de bal door. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lima FC - FC MJC 3:0

58e minuut.
Quintela passt de bal zonder na te denken. Barrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón passt de bal in één keer door. Clondescu rent richting de bal. Clondescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cotrina kan de bal niet met de borst controleren. Barrón rent richting de bal. Barrón passt de bal met de wreef. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Abugattás rent richting de bal. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela speelt de bal door. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tenorio met een harde bal richting middenveld. Louboutin kopt de bal weg. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu schiet op doel. Tenorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Quintela passt de bal in één keer door. Cotrina is nu in balbezit. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu schiet op doel. Tenorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela passt de bal in één keer door. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Louboutin verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela is nu in balbezit. Quintela passt de bal zonder na te denken. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. Tenorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lima FC 31%, FC MJC 69%.
Inter Lima FC - FC MJC 3:0