Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc vicos Santos de Perú
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Wicherek verovert de bal door een tackle van achteren. Aréstegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wicherek zijn tegenspeler op de grond. Wicherek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chumpitaz kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Negreiros kopt de bal weg. Páez rent richting de bal. Villegas onderschept slim de pass. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap. Mulanovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 1:0

42e minuut.
Zárate speelt de bal door. Cruzado heeft problemen om de bal te vangen. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 2:0

45e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chang de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 37%, Santos de Perú 63%.
Fc vicos - Santos de Perú 3:0

53e minuut.
Sayán heeft problemen om de bal te vangen. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal in één keer door. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cruzado de bal. Zárate speelt de bal door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 4:0

62e minuut.
Doeltrap. Techera komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Techera verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap. Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 5:0

65e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Bisbal is nu in balbezit. Bisbal draait met de bal, schiet en ... Mengel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vicos - Santos de Perú 5:1

67e minuut.
Bartra is nu in balbezit. Wicherek verovert de bal door een tackle van achteren. Wicherek geeft de bal voor. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sayán rent richting de bal. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft een hoge lob. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ... Mulanovich bokst de bal weg.

76e minuut.
Aréstegui geeft de bal voor. Inworp. Techera met de inworp. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vicos 47%, Santos de Perú 53%.
Fc vicos - Santos de Perú 5:1