Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diego F.C. Edulis
Attack Tactiek 433
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Casaretto is nu in balbezit. Casaretto geeft de bal voor. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Galdós bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós draait met de bal, schiet en ... Zegarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Arce de bal. Ballón is nu in balbezit. Ballón draait met de bal, schiet en ... Arroyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diego F.C. - Edulis 1:0

23e minuut.
Durán onderschept slim de pass. Durán passt de bal met de wreef. Galdós bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diego F.C. - Edulis 1:1

25e minuut.
Cartel geeft de bal voor. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán met een sublieme pass. Galdós is nu in balbezit. Galdós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Durán speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós onderschept slim de pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Zegarra bokst de bal weg.

38e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal met de wreef. Ballón is nu in balbezit. Ballón haalt uit met een fantastische trap. Arroyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diego F.C. - Edulis 2:1

41e minuut.
Taramona verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft de bal voor. Ballón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diego F.C. 51%, Edulis 49%.
Diego F.C. - Edulis 2:1

61e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Taramona heeft problemen om de bal te vangen. Anchante rent richting de bal. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. Contreras probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arce rent richting de bal. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce begaat een overtreding. Arce krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Taramona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Anchante passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Ballón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diego F.C. 51%, Edulis 49%.
Diego F.C. - Edulis 2:1