Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edulis LEYENDAS FC
433 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal zonder na te denken. Galdós bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdós schiet op doel. Raffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - LEYENDAS FC 1:0

17e minuut.
Zulueta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubio komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio met een sublieme pass. Daar is Galdós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdós draait met de bal, schiet en ... Raffo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - LEYENDAS FC 2:0

26e minuut.
Raffo trapt de bal weg van het doel. Elías rent richting de bal. Elías passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - LEYENDAS FC 2:1

28e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Galdós speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Navarrete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Elías rent richting de bal. Elías passt de bal met de wreef. Caballero is nu in balbezit. Caballero draait met de bal, schiet en ... Arce probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edulis - LEYENDAS FC 2:2

33e minuut.
Cartel met een sublieme pass. Galdós bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez krijgt een gele kaart. Galdós wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Galdós kan niet meer verder spelen. Sierra komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taramona neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Raffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een hoge lob. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Sierra is nu in balbezit. Sierra draait met de bal, schiet en ... Raffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edulis 43%, LEYENDAS FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edulis - LEYENDAS FC 2:2

50e minuut.
Rubio met een sublieme pass. Caballero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taramona. Caballero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caballero kan niet meer verder spelen. Pérez komt bij de bal en schiet. Arroyo bokst de bal weg.

53e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán passt de bal met de wreef. Sierra rent richting de bal. Sierra schiet op doel. Raffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casaretto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ... Raffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - LEYENDAS FC 3:2

73e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Elías onderschept slim de pass. Elías speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arce geeft de bal voor. Arroyo met een sublieme pass. Rubio kopt de bal weg. Cartel is nu in balbezit. Cartel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Taramona rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez passt de bal zonder na te denken. Elías rent richting de bal. Elías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Raffo met een harde bal richting middenveld. Taramona kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Sierra is nu in balbezit. Sierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Navarrete geeft de bal voor. Inworp. Durán met een snelle inworp. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - LEYENDAS FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edulis 50%, LEYENDAS FC 50%.
Edulis - LEYENDAS FC 4:2