Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utorrent Pro natali fc
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Delgado speelt de bal door. Ballón is nu in balbezit. Arizmendi is nu in balbezit. Ballón onderschept slim de pass. Ballón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Armas rent richting de bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila met een sublieme pass. Tejada is nu in balbezit. Tejada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Armas is nu in balbezit. Tejada onderschept slim de pass. Cruzado rent richting de bal. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ugáz trapt de bal weg. Cruzado rent richting de bal. Wong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wong krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rivasplata geeft de bal voor. Bueno kopt de bal weg. Bresani probeert de bal aan de voet te houden. Cruzado rent richting de bal. Cruzado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ponce de León met de inworp. Arizmendi rent richting de bal. Ballón is nu in balbezit. Ballón draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ballón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pizarro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 54%, natali fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utorrent Pro - natali fc 0:0

70e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila speelt de bal door. Tejada rent richting de bal. Tejada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Arizmendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce de León speelt de bal door. de Souza rent richting de bal. de Souza schiet op doel. Haro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cáceres kopt de bal weg. Ugáz kan de bal niet met de borst controleren. Bresani onderschept slim de pass. Bresani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Borja met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Ponce de León heeft problemen om de bal te vangen. Ponce de León schiet op doel. Saco Vértiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 44%, natali fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utorrent Pro - natali fc 0:0