Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester ace Francinho Utd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 34.4
good Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Aguiar passt de bal met de wreef. McClean is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mazzola speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. McClean rent richting de bal. McClean schiet op doel. Elejiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Francinho Utd 0:1

9e minuut.
Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi speelt de bal door. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Luca kopt de bal weg. Lertxundi is nu in balbezit. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Okeke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amâncio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lertxundi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Okeke met een harde bal richting middenveld. Lertxundi kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stauffer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shavit met een sublieme pass. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen speelt de bal door. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lertxundi met een sublieme pass. McClean rent richting de bal. McClean met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Francinho Utd 0:2

25e minuut.
Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi geeft een lange en hoge pass. Daar is Anasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Francinho Utd 0:3

27e minuut.
Klungelig pakt Amâncio de bal. Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho passt de bal in één keer door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Shaaka met de inworp. Lertxundi speelt de bal door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Elejiko trapt de bal weg van het doel. Bojanovský kopt de bal weg. Daar is McClean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Shaaka kopt de bal weg. Mazzola rent richting de bal. Mazzola met een sublieme pass. McClean is nu in balbezit. McClean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lertxundi onderschept slim de pass. Lertxundi geeft een lange en hoge pass. Anasiak kopt de bal weg. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 72%, Francinho Utd 28%.
Manchester ace - Francinho Utd 0:3

50e minuut.
Elejiko trapt de bal weg van het doel. Lertxundi kan de bal niet met de borst controleren. Lertxundi passt de bal zonder na te denken. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Garotinho geeft de bal voor. Inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Luca is nu in balbezit. Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku passt de bal met de wreef. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Aguiar geeft de bal voor. Stauffer probeert de bal aan de voet te houden. Anyamkegh is nu in balbezit. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean schiet op doel. Elejiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

62e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean passt de bal zonder na te denken. Stauffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit passt de bal in één keer door. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský onderschept slim de pass. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Shavit rent richting de bal. Shavit passt de bal met de wreef. Iyenemi is nu in balbezit. Bojanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Francinho Utd 1:3

74e minuut.
Anosike met een snelle inworp. Aguiar rent richting de bal. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. McClean rent richting de bal. McClean haalt uit met een fantastische trap. Elejiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mazzola passt de bal zonder na te denken. McClean rent richting de bal. McClean speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Aguiar passt de bal met de wreef. Anasiak is nu in balbezit. McClean is nu in balbezit. Klungelig pakt McClean de bal. McClean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 57%, Francinho Utd 43%.
Manchester ace - Francinho Utd 1:3