Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBC Grill TOFAFC
BBC Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Udenkwor onderschept slim de pass. Udenkwor passt de bal met de wreef. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ... Iyodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 1:0

4e minuut.
Bale geeft een hoge lob. Inworp. Eviparker met de inworp. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj draait met de bal, schiet en ... Iyodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 2:0

10e minuut.
Omodiagbe met een sublieme pass. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker passt de bal in één keer door. Achebe rent richting de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Omodiagbe onderschept slim de pass. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker geeft een hoge lob. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe onderschept slim de pass. Omodiagbe geeft een hoge lob. Podpalyj heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj schiet op doel. Iyodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zalyalov onderschept slim de pass. Zalyalov speelt de bal door. Achebe rent richting de bal. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Iyodo trapt de bal weg van het doel. Omokoh kopt de bal weg. Podpalyj geeft de bal voor. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Iyodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alegbe. Omokoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Omokoh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Eviparker kopt de bal weg. Yekini controleert de bal met de borst. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ... Iyodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 3:0

35e minuut.
Daar is Podpalyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Iyodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 4:0

37e minuut.
Michael geeft de bal voor. Omodiagbe kopt de bal weg. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj schiet op doel. Iyodo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 5:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iyodo trapt de bal weg. Eviparker kopt de bal weg. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Podpalyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker rent richting de bal. Eviparker geeft een hoge lob. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zalyalov met de inworp. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh geeft de bal voor. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj schiet op doel. Iyodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj schiet op doel. Iyodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zalyalov passt de bal met de wreef. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker geeft de bal voor. Achebe rent richting de bal. Achebe geeft de bal voor. Iyodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 6:0

45e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alegbe de bal. Podpalyj onderschept slim de pass. Podpalyj draait met de bal, schiet en ... Iyodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 20%, TOFAFC 80%.
BBC Grill - TOFAFC 7:0

48e minuut.
Zalyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov passt de bal zonder na te denken. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 8:0

49e minuut.
Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Inworp. Eviparker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podpalyj is nu in balbezit. Achebe is nu in balbezit. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 9:0

52e minuut.
Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achebe is nu in balbezit. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft een lange en hoge pass. Podpalyj springt en kopt de bal. Iyodo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Omokoh passt de bal in één keer door. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe met een sublieme pass. Daar is Podpalyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 10:0

64e minuut.
Eviparker passt de bal met de wreef. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj probeert naar een medespeler te passen. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iyodo met een sublieme pass. Eviparker kopt de bal weg. Daar is Bale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podpalyj is nu in balbezit. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zalyalov onderschept slim de pass. Omokoh probeert naar een medespeler te passen. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap. Iyodo bokst de bal weg. Apam controleert de bal met de borst. Zalyalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zalyalov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podpalyj maakt een snoekduik en kopt de bal. Iyodo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 11:0

76e minuut.
Omokoh probeert naar een medespeler te passen. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar is nu in balbezit. Eviparker onderschept slim de pass. Eviparker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Omodiagbe probeert naar een medespeler te passen. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal zonder na te denken. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 12:0

80e minuut.
Nworgu rent richting de bal. Nworgu passt de bal zonder na te denken. Omokoh met een sublieme pass. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 13:0

85e minuut.
Udenkwor passt de bal met de wreef. Bale is nu in balbezit. Bale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Achebe de bal. Achebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - TOFAFC 14:0

88e minuut.
Adiele kopt de bal weg. Omokoh rent richting de bal. Omokoh speelt de bal door. Klungelig pakt Podpalyj de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 21%, TOFAFC 79%.
BBC Grill - TOFAFC 14:0