Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles Francinho Utd
5-2-3 Dynamic Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34.4
excellent Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Obidimalor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Onwuachi de bal. Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 1:0

9e minuut.
Daar is Okoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi met een sublieme pass. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi geeft een hoge lob. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel. Igbinadolor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Okoro probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Onwuachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onwuzuruike komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 2:0

29e minuut.
Daar is Okoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 3:0

30e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor verovert de bal door een tackle van achteren. Obidimalor met een sublieme pass. Okoro is nu in balbezit. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Obidimalor probeert naar een medespeler te passen. Adepoju rent richting de bal. Adepoju geeft een hoge lob. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obidimalor zal de hoekschop nemen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 42%, Francinho Utd 58%.
Biafra Eagles - Francinho Utd 3:0

46e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak passt de bal in één keer door. Aguiar is nu in balbezit. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler geeft een lange en hoge pass. Onwuachi probeert de bal met de borst te controleren. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor geeft de bal voor. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel. Igbinadolor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 4:0

60e minuut.
Butler passt de bal zonder na te denken. Okoro rent richting de bal. Okoro passt de bal met de wreef. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi onderschept slim de pass. Okoro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 5:0

72e minuut.
McClean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anasiak de bal. Okoro onderschept slim de pass. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 6:0

74e minuut.
Klungelig pakt Butler de bal. McClean is nu in balbezit. Butler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lertxundi speelt de bal door. Amâncio is nu in balbezit. Obidimalor begaat een overtreding. Obidimalor krijgt een gele kaart.

86e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju passt de bal zonder na te denken. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. Igbinadolor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi geeft een lange en hoge pass. Iyenemi probeert de bal aan de voet te houden. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - Francinho Utd 7:0

89e minuut.
Obidimalor geeft een hoge lob. Okoro is nu in balbezit. Okoro passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onwuachi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 39%, Francinho Utd 61%.
Biafra Eagles - Francinho Utd 7:0