Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparrow Fc Empëror FC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Eguavoen met de inworp. Christopher heeft problemen om de bal te vangen. Omagufi is nu in balbezit. Christopher is nu in balbezit. Christopher geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ogbodudu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christopher rent richting de bal. Christopher probeert naar een medespeler te passen. Okala rent richting de bal. Okala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo geeft de bal voor. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... Frimpong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Empëror FC 1:0

20e minuut.
Ofodile is nu in balbezit. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi geeft de bal voor. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu probeert naar een medespeler te passen. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile verovert de bal door een tackle van achteren. Ofodile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Akabuogu probeert naar een medespeler te passen. Ogbodo rent richting de bal. Ogbodo speelt de bal door. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 44%, Empëror FC 56%.
Sparrow Fc - Empëror FC 1:0

57e minuut.
Dosu geeft een hoge lob. Okonkwo probeert de bal aan de voet te houden. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen schiet op doel. Ofodile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Okonkwo passt de bal zonder na te denken. Sule is nu in balbezit. Sule probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ofodile de bal. Ofodile draait met de bal, schiet en ... Yobo bokst de bal weg. Klungelig pakt Shakpoke de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparrow Fc - Empëror FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 44%, Empëror FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparrow Fc - Empëror FC 1:1