Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester ace Bloodline FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Akabuogu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu speelt de bal door. Isibor rent richting de bal. Isibor haalt uit met een fantastische trap. Elejiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Luca is nu in balbezit. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca is nu in balbezit. Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Bloodline FC 1:0

14e minuut.
Anyamkegh probeert naar een medespeler te passen. Utaka geeft een lange en hoge pass. Okeke heeft problemen om de bal te vangen. Isibor is nu in balbezit. Isibor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanovský passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Fasindo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nworgu de bal. Shavit met een sublieme pass. Luca heeft problemen om de bal te vangen. Luca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Babalade heeft problemen om de bal te vangen. Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský schiet op doel. Akabuogu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Isibor probeert de bal aan de voet te houden. Okeke verovert de bal door een tackle van achteren. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fasindo kopt de bal weg. Klungelig pakt Luca de bal. Agunbiade is nu in balbezit. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Bloodline FC 2:0

29e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi geeft een lange en hoge pass. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Shavit rent richting de bal. Shavit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okemiri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Akabuogu passt de bal zonder na te denken. Shavit speelt de bal door. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - Bloodline FC 3:0

42e minuut.
Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský geeft de bal voor. Babalade rent richting de bal. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luca is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Agunbiade geeft de bal voor. Inworp. Omoyinmi met de inworp. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 48%, Bloodline FC 52%.
Manchester ace - Bloodline FC 3:0

49e minuut.
Nworgu met een sublieme pass. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauffer rent richting de bal. Isibor verovert de bal door een tackle van achteren. Isibor draait met de bal, schiet en ... Elejiko bokst de bal weg.

52e minuut.
Shavit heeft problemen om de bal te vangen. Shavit probeert naar een medespeler te passen. Babalade rent richting de bal. Luca onderschept slim de pass. Luca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Utaka met een sublieme pass. Ukohu is nu in balbezit. Shavit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shavit krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade passt de bal met de wreef. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isibor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 40%, Bloodline FC 60%.
Manchester ace - Bloodline FC 3:0