Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emmy fc 9ja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ejike passt de bal met de wreef. Elaho is nu in balbezit. Elaho met een sublieme pass. Olawaniyi is nu in balbezit. Olawaniyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Elaho probeert de bal aan de voet te houden. Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Irozuru geeft een lange en hoge pass. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku met een sublieme pass. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. Agbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - 9ja 1:0

17e minuut.
Njoku passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sule de bal. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi schiet op doel. Ugali probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - 9ja 2:0

20e minuut.
Enyinnaya geeft een lange en hoge pass. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre speelt de bal door. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ozurumba is nu in balbezit. Ozurumba speelt de bal door. Ofodile met een sublieme pass. Ekhosuehi is nu in balbezit. Ekhosuehi schiet op doel. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - 9ja 3:0

31e minuut.
Okoye kopt de bal weg. Sule probeert de bal aan de voet te houden. Kondaponi is nu in balbezit. Enyinnaya onderschept slim de pass. Enyinnaya schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sodje geeft een hoge lob. Kondaponi rent richting de bal. Ozurumba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozurumba krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike is nu in balbezit. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi draait met de bal, schiet en ... Olufemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 44%, 9ja 56%.
Emmy fc - 9ja 3:0

46e minuut.
Ejike is nu in balbezit. Ejike passt de bal met de wreef. Sule kan de bal niet met de borst controleren. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sule is nu in balbezit. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya probeert naar een medespeler te passen. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sodje raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udeze komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ugali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njoku met een snelle inworp. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Andre verovert de bal door een tackle van achteren. Andre geeft de bal voor. Ugali is nu in balbezit. Ekhosuehi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ekhosuehi de bal. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - 9ja 4:0

86e minuut.
Olawaniyi speelt de bal door. Klungelig pakt Ejike de bal. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ugali de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Njoku zal de hoekschop nemen. Ekhosuehi is nu in balbezit. Ekhosuehi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 21%, 9ja 79%.
Emmy fc - 9ja 4:0