Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Aba FC Silverheart F.C
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Shaaka geeft een lange en hoge pass. Aiyenugba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojigwe. Ojigwe krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Okocha rent richting de bal. Mbong rent richting de bal. Mbong passt de bal zonder na te denken. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Silverheart F.C 1:0

44e minuut.
Ogbodo passt de bal in één keer door. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elejiko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mbong neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

45e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha begaat een overtreding. Ojigwe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fatusi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 51%, Silverheart F.C 49%.
Inter Aba FC - Silverheart F.C 1:0

69e minuut.
Ojebode is nu in balbezit. Ojebode probeert naar een medespeler te passen. Mbong is nu in balbezit. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Ojebode rent richting de bal. Ojebode passt de bal met de wreef. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo draait met de bal, schiet en ... Elaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Silverheart F.C 2:0

74e minuut.
Mbong controleert de bal met de borst. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu geeft een hoge lob. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen geeft een lange en hoge pass. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko verovert de bal door een tackle van achteren. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Silverheart F.C 3:0

79e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu is nu in balbezit. Ojigwe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ojigwe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Sule passt de bal zonder na te denken. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu speelt de bal door. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko passt de bal zonder na te denken. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - Silverheart F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 42%, Silverheart F.C 58%.
Inter Aba FC - Silverheart F.C 4:0