Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emmy fc ayang fc
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Enyinnaya passt de bal met de wreef. Omagufi rent richting de bal. Omagufi haalt uit met een fantastische trap. Anyamkegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lawal geeft een lange en hoge pass. Agbim is nu in balbezit. Okoye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agbim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agbim kan niet meer verder spelen. Asechemie komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Enyinnaya is nu in balbezit. Adepoju rent richting de bal. Adepoju passt de bal in één keer door. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji schiet op doel. Omodiagbe bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kala Otaji geeft een lange en hoge pass. Adebola is nu in balbezit. Adebola geeft een hoge lob. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 58%, ayang fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emmy fc - ayang fc 0:0

51e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh schiet op doel. Omodiagbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - ayang fc 0:1

80e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji is nu in balbezit. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ohaegbu is nu in balbezit. Ohaegbu passt de bal met de wreef. Ozurumba speelt de bal door. Adebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adebola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Eliakwu geeft een hoge lob. Njoku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe passt de bal zonder na te denken. Adebola probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 59%, ayang fc 41%.
Emmy fc - ayang fc 0:1