Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emmy fc Manchester Blue
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Okon rent richting de bal. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon verovert de bal door een tackle van achteren. Okon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ozurumba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - Manchester Blue 0:1

15e minuut.
Njoku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okolosi komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ilodigwe rent richting de bal. Casmir verovert de bal door een tackle van achteren. Casmir speelt de bal door. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ilodigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ilodigwe met een sublieme pass. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olufemi de bal onder controle te krijgen. Omodiagbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Okolosi passt de bal zonder na te denken. Enyinnaya rent richting de bal. Enyinnaya met een sublieme pass. Omagufi rent richting de bal. Omagufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ozurumba kopt de bal weg. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya passt de bal in één keer door. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi draait met de bal, schiet en ... West bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Inworp. Irozuru met een snelle inworp. Ozurumba geeft een hoge lob. Omagufi rent richting de bal. Omagufi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emmy fc - Manchester Blue 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 50%, Manchester Blue 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emmy fc - Manchester Blue 1:1

51e minuut.
Casmir passt de bal zonder na te denken. Andre rent richting de bal. Andre probeert naar een medespeler te passen. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi schiet op doel. West kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ozurumba rent richting de bal. Ozurumba geeft een hoge lob. Folorunsho probeert naar een medespeler te passen. Omagufi heeft problemen om de bal te vangen. Omagufi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ijaya speelt de bal door. Yekini rent richting de bal. Yekini passt de bal met de wreef. Okon rent richting de bal. Okon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Shorunmu met een snelle inworp. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe geeft een hoge lob. Okon kopt de bal weg. Omodiagbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ihebulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ihebulu geeft de bal voor. Olufemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okon bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emmy fc - Manchester Blue 1:2

89e minuut.
Irozuru probeert naar een medespeler te passen. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi passt de bal in één keer door. Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omagufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emmy fc 49%, Manchester Blue 51%.
Emmy fc - Manchester Blue 1:2