Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superior Fc Etile FC
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Aliyu geeft de bal voor. Onyedika kopt de bal weg. Okeke controleert de bal met de borst. Baba onderschept slim de pass. Baba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Babayaro rent richting de bal. Babayaro passt de bal in één keer door. Okonkwo speelt de bal door. Ikedia rent richting de bal. Ikedia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aliyu geeft de bal voor. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ikedia de bal. Ikedia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ola passt de bal in één keer door. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba passt de bal zonder na te denken. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - Etile FC 1:0

44e minuut.
Ogbodudu met de inworp. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia passt de bal zonder na te denken. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba schiet op doel. Osim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superior Fc 47%, Etile FC 53%.
Superior Fc - Etile FC 1:0

47e minuut.
Agbonavbare onderschept slim de pass. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo passt de bal zonder na te denken. Baba rent richting de bal. Baba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ekhosuehi geeft de bal voor. Esin rent richting de bal. Esin met een sublieme pass. Klungelig pakt Onyedika de bal. Onyedika schiet op doel. Osim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - Etile FC 2:0

74e minuut.
Inworp. Ogunbiyi met de inworp. Agbonavbare is nu in balbezit. Ola onderschept slim de pass. Ola geeft de bal voor. Okon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Agboola probeert naar een medespeler te passen. Baba is nu in balbezit. Baba passt de bal met de wreef. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superior Fc 49%, Etile FC 51%.
Superior Fc - Etile FC 2:0