Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WINCO FC Best squad
442 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Agoye de bal. Agoye probeert naar een medespeler te passen. Isibor met een sublieme pass. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ejiofor rent richting de bal. Oghene onderschept slim de pass. Oghene passt de bal met de wreef. Baba rent richting de bal. Baba schiet op doel. Oretan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi geeft een lange en hoge pass. Okoduwa kopt de bal weg. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ekhosuehi trapt de bal weg. Oghene kopt de bal weg. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Best squad 1:0

29e minuut.
Amokachi is nu in balbezit. Amokachi geeft een lange en hoge pass. Edusei probeert naar een medespeler te passen. Baba rent richting de bal. Baba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 36%, Best squad 64%.
WINCO FC - Best squad 1:0

53e minuut.
Achebe onderschept slim de pass. Godwin rent richting de bal. Achebe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Achebe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Doeltrap. Olofinjana komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Okoronkwo passt de bal met de wreef. Ayinde rent richting de bal. Ayinde passt de bal in één keer door. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Olabiyi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Oghene passt de bal in één keer door. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Best squad 2:0

82e minuut.
Klungelig pakt Omokoh de bal. Edusei is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Omokoh ... Strafschop! Edusei raakt geblesseerd tijdens het duel. Edusei neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Best squad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 39%, Best squad 61%.
WINCO FC - Best squad 3:0