Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WINCO FC Mate FC
352 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Abbey rent richting de bal. Oghene is nu in balbezit. Oghene speelt de bal door. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Baba is nu in balbezit. Baba draait met de bal, schiet en ... Olofinjana probeert de bal aan de voet te houden. Datoru probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Obianika de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 1:0

9e minuut.
Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika met een sublieme pass. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba schiet op doel. Datoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shola rent richting de bal. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa geeft een hoge lob. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Obianika geeft een lange en hoge pass. Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Akwuegbu geeft de bal voor. Baba rent richting de bal. Baba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Enakarhire geeft een lange en hoge pass. Ayegbeni heeft problemen om de bal te vangen. Baba is nu in balbezit. Baba haalt uit met een fantastische trap. Datoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 2:0

33e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana met een sublieme pass. Klungelig pakt Ayegbeni de bal. Baba is nu in balbezit. Baba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 3:0

35e minuut.
Enakarhire met een sublieme pass. Edusei rent richting de bal. Opabunmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opabunmi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 23%, Mate FC 77%.
WINCO FC - Mate FC 3:0

47e minuut.
Oghene met een sublieme pass. Frimpong rent richting de bal. Olofinjana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olofinjana krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Okoronkwo heeft problemen om de bal te vangen. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 3:1

71e minuut.
Oghene rent richting de bal. Oghene met een sublieme pass. Olofinjana is nu in balbezit. Ayegbeni probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baba onderschept slim de pass. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 4:1

77e minuut.
Kaku passt de bal in één keer door. Daar is Ayegbeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene speelt de bal door. Baba is nu in balbezit. Baba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Oghene passt de bal met de wreef. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana schiet op doel. Ayegbeni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 5:1

83e minuut.
Okoronkwo geeft een hoge lob. Daar is Akwuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ekhosuehi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola schiet op doel. Ekhosuehi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - Mate FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 46%, Mate FC 54%.
WINCO FC - Mate FC 5:2