Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 66275
GoyaNS F.C. Bears
4312rw Tactiek baraz
57% Balbezit 43%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
70.7 gemiddelde waardering 75.7
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Haller is nu in balbezit. Boglio is nu in balbezit. Tuấn Long verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Long schiet op doel. Călin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - F.C. Bears 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jager met de inworp. Bayramoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Călin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haller zal de hoekschop nemen. Machnacki krijgt zijn hoofd ertegen. Călin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fabicki onderschept slim de pass. Karanović is nu in balbezit. Bayramoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karanović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GoyaNS - F.C. Bears 1:1

31e minuut.
Pintér rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagrini. Pintér raakt geblesseerd tijdens het duel. Haller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Călin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - F.C. Bears 1:2

33e minuut.
Pintér geeft de bal voor. Machnacki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andresen. Andresen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Karanović rent richting de bal. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias passt de bal in één keer door. Karanović rent richting de bal. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 70%, F.C. Bears 30%.
GoyaNS - F.C. Bears 1:2

46e minuut.
Praski geeft een hoge lob. Andresen controleert de bal met de borst. Haller is nu in balbezit. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Călin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Haller passt de bal in één keer door. Praski met een sublieme pass. Pintér rent richting de bal. Pintér geeft de bal voor. Machnacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Boglio geeft een hoge lob. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller speelt de bal door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - F.C. Bears 1:3

85e minuut.
Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager speelt de bal door. Karanović rent richting de bal. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 60%, F.C. Bears 40%.
GoyaNS - F.C. Bears 1:3