Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Rale F.C. Jungle
433 napad Tactiek Liga
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen weak


29e minuut.
Kasprzak speelt de bal door. Suzmenyan is nu in balbezit. Suzmenyan speelt de bal door. Arambašić rent richting de bal. Arambašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nikolovski passt de bal in één keer door. Žeravica rent richting de bal. Žeravica passt de bal in één keer door. Sovilj rent richting de bal. Sovilj schiet op doel. Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Višković geeft de bal voor. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijev begaat een overtreding. Georgijev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 51%, F.C. Jungle 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Rale - F.C. Jungle 0:0

48e minuut.
Orahovac met een snelle inworp. Nikolovski is nu in balbezit. Nikolovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sovilj de bal. Sovilj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Suzmenyan is nu in balbezit. Smolić verovert de bal door een tackle van achteren. Smolić met een sublieme pass. Sovilj is nu in balbezit. Sovilj schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vuletić komt het veld opgelopen. Krmpotić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Maletić probeert naar een medespeler te passen. Nikolovski kopt de bal weg. Krmpotić rent richting de bal. Krmpotić haalt uit met een fantastische trap. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - F.C. Jungle 0:1

75e minuut.
Inworp. Njegomir komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Orahovac kopt de bal weg. Daar is Bajera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njegomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Njegomir haalt uit met een fantastische trap. Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - F.C. Jungle 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 54%, F.C. Jungle 46%.
Crvena Zvezda Rale - F.C. Jungle 0:2