Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: Soldier Field
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34166
Pet prijatelja FK Medenjaca
523ggn2 Tactiek teror
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mijajlović is nu in balbezit. Kosynier geeft de bal voor. Kruszczyński kopt de bal weg. Ðaković rent richting de bal. Ðaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ljubanović is nu in balbezit. Ljubanović met een sublieme pass. Gorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 1:0

16e minuut.
Inworp. Gierus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grbović speelt de bal door. Duzić is nu in balbezit. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Urpani bokst de bal weg.

19e minuut.
Gierus probeert naar een medespeler te passen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mileta. Mileta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ljubanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosnić de bal. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński schiet op doel. Stamenković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ðaković kopt de bal weg. Kruszczyński is nu in balbezit. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás schiet op doel. Stamenković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 2:0

26e minuut.
Duzić passt de bal zonder na te denken. Ðaković rent richting de bal. Ðaković speelt de bal door. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás haalt uit met een fantastische trap. Stamenković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Voin rent richting de bal. Gierus verovert de bal door een tackle van achteren. Gierus geeft de bal voor. Mijajlović springt en kopt de bal. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gierus passt de bal zonder na te denken. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović passt de bal in één keer door. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński speelt de bal door. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás schiet op doel. Stamenković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 3:0

36e minuut.
Mileta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Lucas. Mileta raakt geblesseerd tijdens het duel. Mileta met een snel genomen vrije trap. Kruszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Stamenković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðaković is nu in balbezit. Ðaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 4:0

42e minuut.
Ðaković draait met de bal, schiet en ... Babiarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński schiet op doel. Stamenković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 33%, FK Medenjaca 67%.
Pet prijatelja - FK Medenjaca 5:0

46e minuut.
Jandrić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mileta is nu in balbezit. Mileta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bosnić de bal onder controle te krijgen. Ðaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mijajlović is nu in balbezit. de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lucas is nu in balbezit. Mijajlović is nu in balbezit. Urpani bokst de bal weg. Grbović rent richting de bal. Grbović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 5:1

55e minuut.
Świątek is nu in balbezit. Świątek geeft een lange en hoge pass. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus verovert de bal door een tackle van achteren. Gierus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Avramović komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Duzić rent richting de bal. Gierus is nu in balbezit. Gierus met een sublieme pass. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić draait met de bal, schiet en ... Urpani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 5:2

62e minuut.
Inworp. Kujundžić komt het veld opgelopen. Ljubanović met de inworp. Mileta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gyárfás krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 6:2

65e minuut.
Kwasigroch geeft de bal voor. Bosnić heeft problemen om de bal te vangen. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Stamenković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 7:2

66e minuut.
Prokić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
David rent richting de bal. Stamenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński onderschept slim de pass. Kruszczyński geeft de bal voor. Gyárfás maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 8:2

70e minuut.
Mijajlović kopt de bal weg. Klungelig pakt Duzić de bal. Mileta met een sublieme pass. Ðaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Duzić controleert de bal met de borst. Kwasigroch verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasigroch geeft de bal voor. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemajić komt het veld opgelopen. Stamenković met een harde bal richting middenveld. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... Stamenković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - FK Medenjaca 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 34%, FK Medenjaca 66%.
Pet prijatelja - FK Medenjaca 9:2