Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23014
FK Lukac-Slaninica FK Štrpce
lezi jedan Tactiek +-+-+
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


13e minuut.
Vilotijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić onderschept slim de pass. Jusufspahić geeft een hoge lob. Anđelković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 1:0

15e minuut.
Vilotijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić geeft de bal voor. Anđelković maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 2:0

16e minuut.
Jusufspahić onderschept slim de pass. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Anđelković rent richting de bal. Anđelković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 3:0

17e minuut.
Vilotijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz passt de bal met de wreef. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stević heeft problemen om de bal te vangen. Stević geeft een hoge lob. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 41%, FK Štrpce 59%.
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 4:0

47e minuut.
Ganea geeft een lange en hoge pass. Mägisoo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grahovac. Grahovac krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Stefanović geeft een hoge lob. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić geeft een hoge lob. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Kuśmierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 5:0

51e minuut.
Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anđelković de bal. Anđelković haalt uit met een fantastische trap. Kuśmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Studen verovert de bal door een tackle van achteren. Studen geeft een lange en hoge pass. Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotijević verovert de bal door een tackle van achteren. Vilotijević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Surak met een sublieme pass. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Egelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 5:1

68e minuut.
Jusufspahić speelt de bal door. Klungelig pakt Narandžić de bal. Narandžić passt de bal met de wreef. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 6:1

88e minuut.
Vilotijević rent richting de bal. Vilotijević passt de bal met de wreef. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić geeft een hoge lob. Anđelković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 35%, FK Štrpce 65%.
FK Lukac-Slaninica - FK Štrpce 6:1