Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Lepotani
САМБА 3 Tactiek Brlja
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 7
65.4 gemiddelde waardering 47.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen solid


23e minuut.
Bekić probeert naar een medespeler te passen. Cand├îla rent richting de bal. Balint geeft de bal voor. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Đuričić geeft de bal voor. Klungelig pakt Cand├îla de bal. Cand├îla met een sublieme pass. Zan is nu in balbezit. Zan draait met de bal, schiet en ... Kovačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Maitland-Niles met een snelle inworp. Bekić is nu in balbezit. Drljević onderschept slim de pass. Drljević geeft een hoge lob. Zan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Perheentupa de bal. Perheentupa geeft een hoge lob. Čordarov rent richting de bal. Zan onderschept slim de pass. Zan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cand├îla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Đuričić met de inworp. Vacić geeft een lange en hoge pass. Ilišević maakt een snoekduik en kopt de bal. Getoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Živojinović is nu in balbezit. Preda onderschept slim de pass. Preda geeft een lange en hoge pass. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ... Kovačević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 35%, Lepotani 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 0:0

53e minuut.
Vacić passt de bal met de wreef. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ... Kovačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Habenšus speelt de bal door. Cand├îla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cand├îla geeft een hoge lob. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan draait met de bal, schiet en ... Kovačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 1:0

63e minuut.
Buitenspel voor Nadoveza. Goede buitenspelval van de verdediging. Balint neemt vlug de vrije trap. Nadoveza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Daar is Maitland-Niles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitland-Niles passt de bal zonder na te denken. Šerifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan verovert de bal door een tackle van achteren. Zan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 2:0

73e minuut.
Čordarov geeft een hoge lob. Daar is Zan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Šerifović ... Strafschop! Šerifović krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Drljević passt de bal in één keer door. Zan is nu in balbezit. Zan met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vanmaele kopt de bal weg. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević passt de bal in één keer door. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 3:0

85e minuut.
Barišić rent richting de bal. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Drljević probeert naar een medespeler te passen. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vacić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cand├îla verovert de bal door een tackle van achteren. Cand├îla met een sublieme pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 22%, Lepotani 78%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 3:0