Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Stadio Olimpico
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11700
F.C. Piston Polarne Mede
maradona Tactiek 5У-3-2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48 gemiddelde waardering 47
very good Schieten excellent
very good Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Truta geeft een hoge lob. Manav controleert de bal met de borst. Zuccatosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav onderschept slim de pass. Manav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 1:0

8e minuut.
Dvorak rent richting de bal. Vujkov onderschept slim de pass. Vujkov probeert naar een medespeler te passen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Madincea trapt de bal weg. Kolasa speelt de bal door. Pigaditis met een sublieme pass. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 2:0

20e minuut.
Robben rent richting de bal. Truta onderschept slim de pass. Truta passt de bal zonder na te denken. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vural geeft een hoge lob. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakır krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stojačić passt de bal met de wreef. Pigaditis is nu in balbezit. Pigaditis passt de bal in één keer door. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 3:0

25e minuut.
Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević geeft de bal voor. Pigaditis is nu in balbezit. Pigaditis passt de bal met de wreef. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojačić zal de hoekschop nemen. Krasiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 4:0

31e minuut.
Kolasa geeft een hoge lob. Krasiński is nu in balbezit. Vural legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vural krijgt een gele kaart. Krasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Manav neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manav rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 5:0

33e minuut.
Georgijević geeft de bal voor. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vural maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vujkov kopt de bal weg. Bakır is nu in balbezit. Ruppert verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Robben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara geeft een hoge lob. Vujkov rent richting de bal. Vujkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 5:1

40e minuut.
Kolasa passt de bal zonder na te denken. Truta speelt de bal door. Pigaditis met een sublieme pass. Manav is nu in balbezit. Manav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 6:1

43e minuut.
Vujkov heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Madincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Velciu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 6:2

44e minuut.
Pigaditis passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 41%, Polarne Mede 59%.
F.C. Piston - Polarne Mede 7:2

49e minuut.
Dvorak verovert de bal door een tackle van achteren. Dvorak geeft een lange en hoge pass. Velciu probeert de bal met de borst te controleren. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Bertoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolasa geeft een lange en hoge pass. Manav kopt de bal weg. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 8:2

55e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa rent richting de bal. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Pigaditis de bal. Georgijević is nu in balbezit. Georgijević passt de bal met de wreef. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bertoni kopt de bal weg. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić passt de bal zonder na te denken. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Balašević passt de bal in één keer door. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis probeert naar een medespeler te passen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 9:2

74e minuut.
Buša geeft een hoge lob. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruppert stond buitenspel. Velciu neemt vlug de vrije trap. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić onderschept slim de pass. Stojačić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Buša trapt de bal weg van het doel. Truta kopt de bal weg. Krasiński rent richting de bal. Krasiński geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 10:2

81e minuut.
A`dara is nu in balbezit. Bertoni onderschept slim de pass. Bertoni passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa passt de bal in één keer door. Bertoni speelt de bal door. Stojačić rent richting de bal. Stojačić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Polarne Mede 11:2

86e minuut.
A`dara met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević speelt de bal door. Balašević is nu in balbezit. Balašević geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 48%, Polarne Mede 52%.
F.C. Piston - Polarne Mede 11:2