Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park Dunav Aranđelovac
non Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 16.3
incredible Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lešević probeert naar een medespeler te passen. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos geeft de bal voor. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moşneguţu zal de hoekschop nemen. Ružić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević met de inworp. Pargalatsos heeft problemen om de bal te vangen. Pargalatsos geeft een hoge lob. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 1:0

7e minuut.
Todorović probeert de bal aan de voet te houden. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić rent richting de bal. Ružić draait met de bal, schiet en ... Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bossolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bossolo geeft een hoge lob. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ... Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 2:0

12e minuut.
Pargalatsos probeert de bal met de borst te controleren. Todorović is nu in balbezit. Todorović passt de bal in één keer door. Ružić rent richting de bal. Ružić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moşneguţu met een sublieme pass. Ružić is nu in balbezit. Ružić passt de bal zonder na te denken. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević speelt de bal door. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćetković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 3:0

23e minuut.
Nezirović rent richting de bal. Ćetković onderschept slim de pass. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 4:0

28e minuut.
Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ružić de bal. Ružić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović geeft een hoge lob. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćetković haalt uit met een fantastische trap. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 5:0

33e minuut.
Nezirović speelt de bal door. Pargalatsos is nu in balbezit. Daar is Pargalatsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pargalatsos schiet op doel. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 6:0

35e minuut.
Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos verovert de bal door een tackle van achteren. Pargalatsos probeert naar een medespeler te passen. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 7:0

42e minuut.
Pejanović heeft problemen om de bal te vangen. Todorović is nu in balbezit. Todorović passt de bal met de wreef. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 18%, Dunav Aranđelovac 82%.
gradski park - Dunav Aranđelovac 8:0

46e minuut.
Guša komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karić rent richting de bal. Moşneguţu onderschept slim de pass. Moşneguţu schiet op doel. Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kraljević de bal. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 9:0

50e minuut.
Pargalatsos passt de bal zonder na te denken. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kraljević de bal onder controle te krijgen. Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 10:0

51e minuut.
Nezirović probeert de bal aan de voet te houden. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezirović rent richting de bal. Ružić verovert de bal door een tackle van achteren. Ružić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moşneguţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todorović is nu in balbezit. Todorović passt de bal in één keer door. Moşneguţu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kadija niet meer kan verder spelen. Cincar komt het veld opgelopen. Moşneguţu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Nezirović de bal. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 11:0

59e minuut.
Doeltrap. Cincar trapt de bal weg. Guša kopt de bal weg. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 12:0

60e minuut.
Guša rent richting de bal. Guša geeft een hoge lob. Ružić rent richting de bal. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 13:0

69e minuut.
Lešević geeft een hoge lob. Ružić heeft problemen om de bal te vangen. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Karić geeft een lange en hoge pass. Lešević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peters speelt de bal door. Guša rent richting de bal. Guša passt de bal zonder na te denken. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cincar probeert naar een medespeler te passen. Todorović kopt de bal weg. Ružić probeert de bal aan de voet te houden. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. Cincar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Moşneguţu speelt de bal door. Daar is Todorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorović passt de bal in één keer door. Ružić rent richting de bal. Ružić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Dunav Aranđelovac 14:0

84e minuut.
Bossolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bossolo speelt de bal door. Pargalatsos met een sublieme pass. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Cincar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cincar speelt de bal door. Moşneguţu kopt de bal weg. Daar is Karić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Cincar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Todorović kopt de bal weg. Moşneguţu kan de bal niet met de borst controleren. Moşneguţu speelt de bal door. Bossolo probeert naar een medespeler te passen. Lešević geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ružić rent richting de bal. Kraljević heeft problemen om de bal te vangen. Ružić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša geeft de bal voor. Ružić probeert de bal aan de voet te houden. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 14%, Dunav Aranđelovac 86%.
gradski park - Dunav Aranđelovac 14:0