Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Lebane Železničar Ćuprija
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Janjatović controleert de bal met de borst. Janjatović met een sublieme pass. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica onderschept slim de pass. Pavlica draait met de bal, schiet en ... Cvejanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jović probeert naar een medespeler te passen. Tabaković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukosavljević. Tabaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jović met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Cvejanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Masnikosić trapt de bal weg. Tabaković rent richting de bal. Tabaković probeert naar een medespeler te passen. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tabaković geeft een hoge lob. Brkljač kopt de bal weg. Bregović met een sublieme pass. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović draait met de bal, schiet en ... Cvejanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jović onderschept slim de pass. Jović passt de bal met de wreef. Janjatović rent richting de bal. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 70%, Železničar Ćuprija 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Lebane - Železničar Ćuprija 0:0

52e minuut.
Vukosavljević is nu in balbezit. Pavlica verovert de bal door een tackle van achteren. Radmilović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radmilović krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kostadinović probeert naar een medespeler te passen. Pavlica heeft problemen om de bal te vangen. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović is nu in balbezit. Janjatović schiet op doel. Cvejanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Jović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Backović zal de hoekschop nemen. Njegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Njegić draait met de bal, schiet en ... Masnikosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labudović heeft problemen om de bal te vangen. Njegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Njegić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Radman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Lebane 49%, Železničar Ćuprija 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Lebane - Železničar Ćuprija 0:0