Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Železničar Ćuprija Beli Orlovi Futog
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Krstin rent richting de bal. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović met een sublieme pass. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kostadinović met een snelle inworp. Jović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jović met een sublieme pass. Pavlica rent richting de bal. Pavlica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kovandžić met een harde bal richting middenveld. Jović kopt de bal weg. Janjatović speelt de bal door. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mrdak passt de bal zonder na te denken. Janjatović rent richting de bal. Janjatović probeert naar een medespeler te passen. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Krstin is nu in balbezit. Pavlica onderschept slim de pass. Pavlica speelt de bal door. Blagojev is nu in balbezit. Blagojev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Labudović de bal. Masnikosić bokst de bal weg. Blagojev rent richting de bal. Blagojev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Železničar Ćuprija - Beli Orlovi Futog 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 37%, Beli Orlovi Futog 63%.
Železničar Ćuprija - Beli Orlovi Futog 0:1

66e minuut.
Krstin is nu in balbezit. Pavlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlica passt de bal met de wreef. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krstin is nu in balbezit. Krstin geeft de bal voor. Bregović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blagojev is nu in balbezit. Blagojev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kurbegović onderschept slim de pass. Kurbegović geeft de bal voor. Balać rent richting de bal. Blagojev onderschept slim de pass. Blagojev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Železničar Ćuprija 52%, Beli Orlovi Futog 48%.
Železničar Ćuprija - Beli Orlovi Futog 0:1