Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:18
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Mačići Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2856
Mačići Sloga Istočno Sarajevo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doeltrap. Tomić met een harde bal richting middenveld. Vidović kopt de bal weg. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Daar is Pavlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakić is nu in balbezit. Pavlov begaat een overtreding. Pavlov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Drakić kopt de bal weg. Tanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pjanović. Pjanović krijgt een gele kaart. Tanasijević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mladenov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vidović met een sublieme pass. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović rent richting de bal. Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Vidović geeft een hoge lob. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza haalt uit met een fantastische trap. Golubović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Botić de bal. Kuljović rent richting de bal. Kuljović met een sublieme pass. Nadoveza is nu in balbezit. Nadoveza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:2

31e minuut.
Zdravković rent richting de bal. Zdravković probeert naar een medespeler te passen. Vuković rent richting de bal. Drulić verovert de bal door een tackle van achteren. Drulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Drulić rent richting de bal. Kuljović verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vidović zijn tegenspeler op de grond. Kuljović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kuljović kan niet meer verder spelen.

36e minuut.
Nadoveza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikozić is nu in balbezit. Drulić verovert de bal door een tackle van achteren. Drulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Temunović rent richting de bal. Temunović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðekić de bal. Tanasijević is nu in balbezit. Tanasijević schiet op doel. Tomić bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Mladenov de bal. Mladenov geeft de bal voor. Pjanović rent richting de bal. Botić rent richting de bal. Botić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Radosavljević is nu in balbezit. Pjanović is nu in balbezit. Pjanović met een sublieme pass. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 45%, Sloga Istočno Sarajevo 55%.
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:3

48e minuut.
Vuković geeft een lange en hoge pass. Vidović probeert de bal aan de voet te houden. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simić de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pjanović geeft een hoge lob. Drakić is nu in balbezit. Drakić geeft een hoge lob. Pjanović is nu in balbezit. Pjanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drulić rent richting de bal. Drulić draait met de bal, schiet en ... Golubović probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavlov neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Botić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić speelt de bal door. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić draait met de bal, schiet en ... Tomić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pjanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botić. Pjanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pjanović met een snel genomen vrije trap. Daar is Pecikozić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadoveza is nu in balbezit. Nadoveza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:4

74e minuut.
Golubović met een sublieme pass. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Simić kan de bal niet met de borst controleren. Tanasijević rent richting de bal. Simić begaat een overtreding. Simić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tomić trapt de bal weg van het doel. Mladenov kopt de bal weg. Ðekić geeft de bal voor. Nadoveza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadoveza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 57%, Sloga Istočno Sarajevo 43%.
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 0:5