Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kucke sa Medaka Krajišnik Vučitrn
3 igraca u polju Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Čegar verovert de bal door een tackle van achteren. Čegar haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Damian trapt de bal weg van het doel. Milinković kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:1

7e minuut.
Kusovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusovac geeft een hoge lob. Ljubenović probeert naar een medespeler te passen. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov passt de bal met de wreef. Čegar is nu in balbezit. Čegar haalt uit met een fantastische trap. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:2

18e minuut.
Milinković verovert de bal door een tackle van achteren. Milinković met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davidović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milinković kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Janić de bal. Ljubenović geeft een lange en hoge pass. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milinković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:3

27e minuut.
Kusovac geeft een hoge lob. Ljubenović kopt de bal weg. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ... Milinković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ljubenović speelt de bal door. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić geeft de bal voor. Janić rent richting de bal. Janić schiet op doel. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Davidov met de inworp. Čegar rent richting de bal. Čegar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Janić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Milinković speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davidov zal de hoekschop nemen. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 92%, Krajišnik Vučitrn 8%.
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:4

50e minuut.
Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović onderschept slim de pass. Ljubenović passt de bal in één keer door. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:5

65e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Davidov passt de bal met de wreef. Čegar heeft problemen om de bal te vangen. Čegar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Damian trapt de bal weg. Milinković kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:6

69e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Francišković is nu in balbezit. Davidov maakt een afschuwelijke overtreding. Davidov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mirosavljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čegar is nu in balbezit. Čegar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Davidović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Čegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čegar passt de bal met de wreef. Janić is nu in balbezit. Janić haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 88%, Krajišnik Vučitrn 12%.
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:6