Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mladost Preševo FC Mice United
Normal Tactiek Mice dijamaNT
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.4 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Saltor verovert de bal door een tackle van achteren. Saltor met een sublieme pass. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakić draait met de bal, schiet en ... Zrlić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost Preševo - FC Mice United 0:1

16e minuut.
Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastriota onderschept slim de pass. Leković rent richting de bal. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Saltor speelt de bal door. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatović is nu in balbezit. Cakić onderschept slim de pass. Cakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Milijaš speelt de bal door. Leković rent richting de bal. Leković passt de bal met de wreef. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zrlić trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obilić met een snelle inworp. Daar is Leković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Misić probeert naar een medespeler te passen. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić geeft een lange en hoge pass. Saltor is nu in balbezit. Saltor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost Preševo 69%, FC Mice United 31%.
Mladost Preševo - FC Mice United 0:1

47e minuut.
Vučenović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strugar met een snelle inworp. Klungelig pakt Leković de bal. Leković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Biševac kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Balabanović de bal onder controle te krijgen. Miladinović verovert de bal door een tackle van achteren. Milijaš rent richting de bal. Milijaš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković met een sublieme pass. Saltor bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltor geeft een lange en hoge pass. Cakić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Miladinović schiet op doel. Doeltrap. Maletić trapt de bal weg. Misić kopt de bal weg. Obilić geeft een hoge lob. Zrlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Grnčarov is nu in balbezit. Leković onderschept slim de pass. Leković probeert naar een medespeler te passen. Saltor bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Miladinović is nu in balbezit. Milijaš rent richting de bal. Milijaš onderschept slim de pass. Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost Preševo 47%, FC Mice United 53%.
Mladost Preševo - FC Mice United 0:1