Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ Dunav Sremska Mitrovica
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 22.3
formidable Schieten weak
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Miljević rent richting de bal. Miljević passt de bal zonder na te denken. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Batez rent richting de bal. Batez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bošnjak met een harde bal richting middenveld. Malbašić kopt de bal weg. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 1:0

8e minuut.
Zoranović rent richting de bal. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 2:0

10e minuut.
Kasalica onderschept slim de pass. Žilić rent richting de bal. Kasalica begaat een overtreding. Kasalica krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Batez is nu in balbezit. Batez geeft de bal voor. Bora kopt de bal weg. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 3:0

18e minuut.
Zoranović is nu in balbezit. Zoranović passt de bal in één keer door. Miljević probeert naar een medespeler te passen. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 4:0

31e minuut.
Žilić passt de bal met de wreef. Bora rent richting de bal. Kovačević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasalica neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Žilić geeft een lange en hoge pass. Guzić rent richting de bal. Guzić geeft een hoge lob. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Batez is nu in balbezit. Žilić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Žilić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Batez met een sublieme pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 5:0

36e minuut.
Bora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelesijević. Bora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasalica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miljević heeft problemen om de bal te vangen. Miljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Milošević speelt de bal door. Stričević rent richting de bal. Stričević met een sublieme pass. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Trivalić rent richting de bal. Bora onderschept slim de pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 6:0

39e minuut.
Ðelmaš passt de bal in één keer door. Trivalić is nu in balbezit. Zoranović is nu in balbezit. Miljević onderschept slim de pass. Miljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 7:0

41e minuut.
Batez passt de bal in één keer door. Miljević speelt de bal door. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel. Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 8:0

45e minuut.
Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević speelt de bal door. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 40%, Dunav Sremska Mitrovica 60%.
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 8:0

47e minuut.
Kasalica met een sublieme pass. Klungelig pakt Miljević de bal. Miljević probeert naar een medespeler te passen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 9:0

49e minuut.
Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić probeert naar een medespeler te passen. Stričević probeert naar een medespeler te passen. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 10:0

51e minuut.
Miljević is nu in balbezit. Miljević speelt de bal door. Kasalica speelt de bal door. Daar is Bora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bora haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica passt de bal met de wreef. Miljević probeert de bal aan de voet te houden. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora speelt de bal door. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Miljević probeert naar een medespeler te passen. Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batez passt de bal zonder na te denken. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 11:0

62e minuut.
Milošević kopt de bal weg. Kasalica met een sublieme pass. Trivalić heeft problemen om de bal te vangen. Bora is nu in balbezit. Bora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kasalica onderschept slim de pass. Kasalica passt de bal in één keer door. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 12:0

66e minuut.
Daar is Kalanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljević rent richting de bal. Miljević passt de bal zonder na te denken. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jelesijević rent richting de bal. Kasalica onderschept slim de pass. Kasalica geeft een hoge lob. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 13:0

72e minuut.
Kovačević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batez met de inworp. Miljević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević geeft een lange en hoge pass. Trivalić geeft de bal voor. Borković is nu in balbezit. Borković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Jelesijević de bal. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivalić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bora raakt geblesseerd tijdens het duel. Miljević neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 14:0

78e minuut.
Glomazić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljević onderschept slim de pass. Miljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 15:0

83e minuut.
Bošnjak trapt de bal weg. Kasalica kopt de bal weg. Trivalić kan de bal niet met de borst controleren. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 16:0

85e minuut.
Bora probeert naar een medespeler te passen. Zoranović heeft problemen om de bal te vangen. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević schiet op doel. Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 17:0

88e minuut.
Milošević kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasalica de bal. Kasalica met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević geeft een hoge lob. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ... Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 18:0

89e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Bora onderschept slim de pass. Bora passt de bal in één keer door. Stričević rent richting de bal. Stričević geeft de bal voor. Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bošnjak probeert naar een medespeler te passen. Milošević kopt de bal weg. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 22%, Dunav Sremska Mitrovica 78%.
Компанија Ђ - Dunav Sremska Mitrovica 18:0